Heutink koos over de volle breedte voor Predia

Hoogwaardige AV voor een nieuw pand

Onderwijsleverancier Heutink betrok een nieuwe centrale bedrijfslocatie en wilde die voorzien van hoogwaardige AV-middelen. Dat de keuze viel op Predia, was vooral te danken aan de uitzonderlijke combinatie van design en functionaliteit.

Overal in het pand

Heutink had voorheen meerdere vestigingen in Nederland en koos ervoor die samen te brengen op één centrale nieuwbouwlocatie in Nijverdal. Naast het hoofdkantoor bevinden zich hier nu alle logistieke faciliteiten. Bovendien zijn er ruimtes om klanten te ontvangen en een showroom waarin het assortiment aantrekkelijk wordt gepresenteerd. En overal in het pand zijn Predia-schermen te vinden.

“We wilden ons nieuwe onderkomen voorzien van audiovisuele en interactieve middelen op een hoog niveau. Met de oplossingen van Predia konden we die wens perfect invullen.”

Schermen én accessoires

Alle spreekkamers, boardrooms en andere gespreksruimtes – tot en met de kantine – zijn voorzien van Predia-touchscreens. Deze tientallen schermen zijn veelal uitgerust met Predia-webcams en andere Predia-accessoires voor probleemloos (hybride) vergaderen. Daarnaast is in de kantoorruimte een narrowcasting-systeem met Predia-displays geïnstalleerd, als middel voor de interne informatievoorziening. Nergens anders dan op deze locatie is het Predia-assortiment zo in de volle breedte en op dit niveau geïmplementeerd.

Over Heutink

Heutink is de toonaangevende totaalleverancier voor onderwijs, kinderopvang en zorg, met ruim een eeuw aan specifieke kennis en ervaring. Het bedrijf heeft alles in huis om organisaties in de genoemde sectoren compleet te ontzorgen. Het assortiment omvat naast duizenden gerenommeerde merken ook een eigen line-up aan kwaliteitsproducten. Heutink ziet het als missie om op het gebied van educatie en ontwikkeling te helpen het beste uit ieder kind te halen.

Contact

Are you interested, or do you have any questions? Please feel free to contact us.

Please contact us

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico