Previder vond in Predia het gewenste niveau

Hoge eisen aan technologie

Previder is een landelijke datacenter- en cloudspecialist met eigen datacenters en vestigingen in Hengelo, Vianen en Utrecht. Het bedrijf maakt op meerdere manieren gebruik van oplossingen van Predia.

Touchscreens in alle gespreksruimtes

Bij een modern IT-bedrijf als Previder zijn (hybride) vergaderen en werken op afstand natuurlijk aan de orde van de dag. Daarom zijn de vergaderruimtes op alle Previder-locaties voorzien van Predia touchscreens, inclusief Predia webcams, soundbars en andere accessoires.

“Onze medewerkers zijn zeer IT-vaardig, ze zijn gewend aan het werken met geavanceerde technologie. De functionaliteit van de Predia schermen voldoet aan hun hoge eisen.”

Presenteren en monitoren

In de Previder-datacenters zijn op diverse plekken touchscreens geïnstalleerd. Op deze schermen kunnen tijdens rondleidingen virtuele tours van de datacenterfaciliteiten en de werking ervan worden gepresenteerd. Verder wordt in het SOC (Security Operations Center) van Previder gebruik gemaakt van Predia displays voor dashboards waarmee de werking van de datacenters en de systemen realtime wordt gemonitord.

Over Previder

Met ruim 300 IT-specialisten levert Previder het complete IT-fundament voor organisaties in diverse sectoren, met een focus op zorgorganisaties, woningcorporaties en het bedrijfsleven. Het aanbod varieert van digitale werkplekken tot het managen van complexe cloudomgevingen. Voor veel organisaties is Previder ook een gewaardeerd strategisch partner en kennisleverancier.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico